29 de set. 2012

VIDAL QUADRAS: COP D'ESTAT A CATALUNYA!!!!????


El vice-president del Parlament Europeu, el popular Alejo Vidal Quadras, ha demanat al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, que preparés un general de brigada, 'de la guàrdia civil preferentment', per a aturar el procés cap a la independència de Catalunya. 'A part recórrer a la decisió als tribunals s'ha d'intervenir l'autonomia. 
El govern [espanyol] s'ha de posar en contacte amb Mas i dir-li que això que ha fet fora de la llei ho ha de rectificar perquè, si no, l'haurem d'intervenir', va dir ahir al vespre a Intereconomía.
Més encara: 'El senat es reuneix, vota i la comunitat és intervinguda, el parlament es dissol, el govern de la Generalitat va a casa seva i la delegació del govern pren el control de Catalunya. I el general de brigada que deia pren el control dels mossos d'esquadra'.
I ho va defensar així: 'Saben que ho fan contra la constitució. Una sentència del TC no servirà de res. El govern d'Espanya, com ja s'hi va trobar al govern de la República el 1934, ha de saber si té la determinació de fer complir les lleis. Perquè arriba un moment que l'estat ha de fer servir una de les seves atribucions, que és la de l'ús proporcional i legítim de la coacció.'
Arran d'aquestes declaracions els eurodiputats Raül Romeva i Ramon Tremosa, i el president d'ERC, Oriol Junqueras, han dit que presentarien una pregunta a la Comissió Europea i que enviarien una carta sobre aquestes amenaces a Martin Schulz, president de l'eurocambra, de la qual Vidal Quadras és vice-president.
                                                                Font: Vilaweb

1 comentari:

òscar ha dit...

sempre oblidem esmentar l’speach inicial de qualsevol declaració de vidal-quadras: el “¿cómo están ustedeeeeees?”.