21 de juny 2011

L'EFECTE DEL CINE A CAIXA FORUML'exposició "L'efecte del cine. Il·lusió, realitat i imatge en moviment" reflexiona sobre la influència i l'impacte del cine a l'hora de construir la nostra cultura visual.

Realitat i ficció es barregen i es confonen. Des de les imatges que ens arriben contínuament pel Facebook o que veiem a YouTube fins a la ficció audiovisual que contamina àmplies parcel·les de la nostra vida, tot es construeix, a tot arreu hi ha posada en escena, dramatúrgia i muntatge.

"L'efecte del cine. Il·lusió, realitat i imatge en moviment" combina l'espectacularitat de les obres exhibides amb la reflexió al voltant d'aquesta dualitat, que recorre les disciplines audiovisuals dels segles XX i XXI, i arriba fins ara amb el videoart i les instal·lacions.

La segona part d'aquesta exposició, "Somni", analitza com els mitjans, omnipresents en la nostra vida conscient, evoquen unes sensacions tan vívides, intenses i provocatives com les que experimentem durant el somni, i explora les realitats subconscients.

M'ho vaig passar pipa fent la mona darrere la cortina de llum. Aquestes imatges en són una prova!!!!

1 comentari:

Elfreelang ha dit...

Ets tu darrera la cortina? doncs si que t'ho vas passar bé si! me n'alegro!