19 de març 2011

JOIES I DAGUES A MONTSERRAT



Pujo a Montserrat.

Els nois de l'Escolania de Montserrat han llegit JOIES I DAGUES.
Comentem el llibre sense pressa, gaudint d'una conversa agradable i molt interessant. Quasi dues hores de tertúlia sobre tot allò que més els ha interesssat: els secrets més inesperats de l'argument, els girs, els personatges que no són allò que semblen, l'acció trepidant.
Els ha agradat moltíssim. Em sento satisfeta i molt afalagada.
És només un intercanvi. Jo els he regalat les meves paraules i ells m'han obsequiat amb una Salve a la Basílica des d'un lloc privilegiat.
Ens ho hem passat molt bé.
Hem parlat molt de l'aventura tan fantàstica que és llegir.
Fins i tot, m'explicava un monjo, que llegien d'amagat sota els llençols en plena nit. Impensable aquí baix a la vida terrena! " No tenim tele i gaudim moltíssim de la lectura" em deia un noiet.
Quina llàstima que la caixa tonta hagi fet perdre a moltes persones aquesta emoció tan envejable que es dibuixava en el rostre d'aquell infant.

Haurem d'esperar la gran tempesta solar, que segons alguns entesos està programada per l'any vinent. Asseguren que si no es posa remei, es carregarà els aparells elèctrics. Potser serà la manera de fitxar nous adeptes al món del llibre. Qui sap!

2 comentaris:

Elfreelang ha dit...

Enhorabona per aquest intercanvi tant fructífer! compartir el plaer de la lectura, comentar-ho amb els estudiants...un plaer...cert que sovint no passa....així 2012 potser ens retornarà als plaers autèntics i a viure diferent...

Pilar ha dit...

Felicitats Virgínia. Quin plaer compartir sensacions, autora, lectors fidels...aquests petits detalls són els que ens fan tirar endavant amb il.lusió. Cal aprofitar-ho!